Over ons

Wij zijn EEN Media Publishing

EEN Media Publishing is een digital storytelling bedrijf in op de vrouwelijke doelgroep gerichte concepten. Wij creëren memorabele ervaringen door vrouwen te verbinden met premium content, diensten en merken.

EEN Media Publishing beheert verschillende eigen platformen zoals onder andere Ze.nl, Trendalert.nl, Beautyscene.nl en Fitgirlcode.nl. Maandelijks bereiken we hiermee miljoenen Nederlandse vrouwen tussen de 14 en 49 jaar oud. 

Via ons netwerk bieden we ontdekking, inspiratie en een place-of-purchase. Om dit mogelijk te maken werken we als een multidisciplinair team, waarbij we onze unieke market-getting expertise inzetten. Bij EEN Media Publishing activeren we niet alleen doelgroepen; ons model versterkt een merk op schaal.

Hoe? Wij bouwen waardevolle en langdurige relaties op tussen merken en doelgroepen.

Bij EEN Media Publishing openen we deuren naar nieuwe werelden. Het vermaken van vele vrouwen, elke dag. Compleet met gloednieuwe verhalen, artikelen, video’s, campagnes en evenementen. En door dit te doen, faciliteren wij ‘women-targeting marketeers’ met de volgende generatie van markt-getting tactieken – zodat merken een held kunnen worden in de wereld van de vrouw.

Wij zijn EEN Media Publishing!